La actualidad de Paterna en pocas palabras y al minuto

    síguenos en Twitter

    domingo, octubre 07, 2007

    S’obri el nou ambulatori de La Canyada amb mesos de retard

    La Consejería de Sanidad ha finalizado la construcción del centro de salud de La Canyada después de meses de retraso. El ambulatorio se abrió ayer sábado 6 de octubre y desde ahora dará servicio a más de 11.000 vecinos del barrio de La Canyada.

    Los vecinos de La Canyada llevan reivindicando el centro de salud desde hace 10 años de una manera activa. Es por eso, que el grupo Compromís per Paterna ha querido felicitar a todos los vecinos por la apertura del centro después de “tantos años de reivindicaciones y movilizaciones”.

    La Junta de Barrio de La Cañada se muestra satisfecha con el resultado y recordó que sus reclamaciones continuaran hasta conseguir el servicio de urgencias.

    --------

    La Conselleria de Sanitat ha finalitzat la construcció del centre de salut de La Canyada després de mesos de retard. L’ambulatori es va obrir ahir dissabte 6 d’octubre i des de ara donarà servei a més de 11.000 veïns del barri de La Canyada.

    Els veïns de La Canyada porten reivindicant el centre de salut des de fa 10 anys d’una manera activa. És per això, que el grup Compromís ha volgut felicitar a tots els veïns per l’obertura del centre desprès de “tants anys de reivindicacions i mobilitzacions”.

    La Junta de Barri de La Canyada es mostra satisfeta amb el resultat i recordà que les seues reclamacions continuaran fins aconseguir el servei d’urgències


    [English info - service offered by]: The Health Department of the Government of Valencia has ended the construction of the Primary Care Center of La Canyada after months behind. The Primary Care Center was opened yesterday and it will serve more than 11.000 residents in La Canyada district.

    Danos tu comentario